Ατομική ψυχοθεραπεία

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, άλλοτε εξελισσόμενος και άλλοτε αβέβαιος και ασταθής, κάνοντας συνεχώς κύκλους, το μόνο σταθερό σημείο αναφοράς είναι ο εαυτός μας.

Σε κρίσιμες κοινωνικές περιόδους αλλά και σε κρίσιμα προσωπικά στάδια, ο άνθρωπος χρειάζεται να εκφράσει και να μοιραστεί τις βαθύτερες σκέψεις του, τα συναισθήματά του, κομμάτια της ζωής και της προσωπικής του ιστορίας, που τον στενοχωρούν και τον δυσκολεύουν.

Σε αυτό το δύσκολο σημείο ο ψυχοθεραπευτής είναι εδώ για να ακούσει αυτό που σας απασχολεί και να σας συνοδέψει με τον τρόπο που εσείς χρειάζεστε, μέσα από μια σχέση εμπιστοσύνης, στο δικό σας ταξίδι αυτογνωσίας, αμφισβήτησης, επαναπροσδιορισμού, αναζήτησης και εξέλιξης. Μαζί με τον θεραπευτή ορίζονται συγκεκριμένοι, ρεαλιστικοί στόχοι και οι τρόποι με τους οποίους θα επιτευχθούν. Πάντα με σεβασμό στις δικές σας ανάγκες και τους ρυθμούς σας εξερευνούμε από κοινού τα διάφορα συστήματα στα οποία ανήκετε, όπως οικογένεια καταγωγής, σχέσεις φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το σύνολο των ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεστε. Μαζί πάλι θα δούμε τις κρυμμένες και άγνωστες δυνατότητες που έχετε, οι οποίες και θα ευνοήσουν τις επιδιωκόμενες αλλαγές.